Fastigheter: Antal fastigheter 8


Bostäder till salu i Torrevieja


Fastigheter till salu i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Torrevieja ligger i södra Costa Blanca i Valencia. Ligger på sandstranden i Medelhavet , är staden 48km's söder om Alicante och hem till en kulturell blandning av spanska och europeiska invånare.

Torrevieja är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Costa Blanca att njuta av allt Spanien kan erbjuda. Livliga barer, kosmopolitiska kaféer, Habaneros Köpcentrum, och många restauranger för alla smaker. Torrevieja har något för alla.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Torrevieja som levererar hög kvalitet och stort värde över Costa Blanca, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Torrevieja.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Costa Blanca sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Torrevieja, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Torrevieja, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

TORREVIEJA FASTIGHETER TILL SALU, COSTA BLANCA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Torrevieja
> Alla radhus till salu i Torrevieja
> Alla villor till salu i Torrevieja

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS