Fastigheter: Antal fastigheter 12


Bostäder till salu i San Miguel de Salinas


Fastigheter till salu i San Miguel de Salinas | Costa Blanca Spanien

San Miguel de Salinas i södra Costa Blanca i Valencia. Ligger 7km's inåt landet från sandstranden i Medelhavet, är staden 65km's söder om Alicante och utgör en historisk del av det lokala samhället.

San Miguel de Salinas är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Costa Blanca att njuta av allt Spanien kan erbjuda. Med kosmopolitiska kaféer, en historisk bakgrund, och närhet till Torrevieja, är det ett utmärkt val för en pension egendom, en förvaltningsfastighet eller en semesterbostad i Spanien.

För närvarande erbjuder vi fastighet i San Miguel de Salinas som levererar hög kvalitet och stort värde över Costa Blanca, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i San Miguel de Salinas.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Costa Blanca sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i San Miguel de Salinas, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i San Miguel de Salinas, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

SAN MIGUEL DE SALINAS FASTIGHETER TILL SALU, COSTA BLANCA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i San Miguel de Salinas
> Alla radhus till salu i San Miguel de Salinas
> Alla villor till salu i San Miguel de Salinas

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS