Fastigheter: Antal fastigheter 22


Bostäder till salu i Punta Prima


Fastigheter till salu i Punta Prima, Costa Blanca, Spanien

Punta Prima ligger i södra Costa Blanca, 14km's norr om Murcia i södra kanten av Valencia. En del av Orihuela Costa, är det vid kusten i Medelhavet..

Punta Prima är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Orihuela Costa att njuta av allt som Costa Blanca kan erbjuda. Punta Prima ligger vid kusten av Medelhavet, har vita sandstränder, kontinentala kaféer och ett brett urval av högkvalitativa restauranger för alla smaker.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Punta Prima som levererar hög kvalitet och stort värde över Orihuela Costa, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Punta Prima.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Orihuela Costa sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Punta Prima, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Punta Prima, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

PUNTA PRIMA FASTIGHETER TILL SALU, ORIHUELA COSTA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Punta Prima
> Alla radhus till salu i Punta Prima
> Alla villor till salu i Punta Prima

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS