Fastigheter: Antal fastigheter 23


Bostäder till salu i Playa Flamenca


Fastigheter till salu i Playa Flamenca, Costa Blanca, Spanien

Playa Flamenca ligger i södra Costa Blanca, 10km's norr om Murcia i södra kanten av Valencia. En del av Orihuela Costa, är det vid kusten i Medelhavet..

Playa Flamenca är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Orihuela Costa att njuta av allt som Costa Blanca kan erbjuda. Den har ett kustnära läge, och även en idyllisk sandstrand och en strandpromenad.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Playa Flamenca som levererar hög kvalitet och stort värde över Orihuela Costa, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Playa Flamenca.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Orihuela Costa sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Playa Flamenca, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Playa Flamenca, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

PLAYA FLAMENCA FASTIGHETER TILL SALU, ORIHUELA COSTA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Playa Flamenca
> Alla radhus till salu i Playa Flamenca
> Alla villor till salu i Playa Flamenca

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS