Fastigheter: Antal fastigheter 14


Bostäder till salu i Pilar de la Horadada


Fastigheter till salu i Pilar de la Horadada, Costa Blanca, Spanien

Pilar de la Horadada är i södra Costa Blanca i Valencia. En geografisk del av Vega Baja och ligger söder om floden Segura och 5 km's inåt landet från Medelhavet.

Pilar de la Horadada är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Costa Blanca att njuta av allt denna del av Spanien kan erbjuda. Inklusive de små städerna Pueblo Latino, Pinar de Campoverde, och Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada är hem till tio vackra stränder.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Pilar de la Horadada som levererar hög kvalitet och stort värde över Costa Blanca, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Pilar de la Horadada.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Costa Blanca sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Pilar de la Horadada, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Pilar de la Horadada, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

PILAR DE LA HORADADA FASTIGHETER TILL SALU, COSTA BLANCA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Pilar de la Horadada
> Alla radhus till salu i Pilar de la Horadada
> Alla villor till salu i Pilar de la Horadada

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS