Fastigheter: Antal fastigheter 14


Bostäder till salu i Los Altos


Fastigheter till salu i Los Altos, Costa Blanca, Spanien

Los Altos ligger i södra Costa Blanca, 15km's norr om Murcia i södra kanten av Valencia. En del av Orihuela Costa, är det vid kusten i Medelhavet..

Los Altos är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Orihuela Costa att njuta av allt som Costa Blanca kan erbjuda. Söder om San Miguel saltsjö, är Los Altos nära det största sjukhuset och Via Park III kommersiella centrum.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Los Altos som levererar hög kvalitet och stort värde över Orihuela Costa, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Los Altos.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Orihuela Costa sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Los Altos, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Los Altos, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

LOS ALTOS FASTIGHETER TILL SALU, ORIHUELA COSTA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Los Altos
> Alla radhus till salu i Los Altos
> Alla villor till salu i Los Altos

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS