Fastigheter: Antal fastigheter 9


Bostäder till salu i Campoamor

Fastigheter till salu i Campoamor, Costa Blanca, Spanien

Campoamor ligger i södra Costa Blanca, 6km's norr om Murcia i södra kanten av Valencia. En del av Orihuela Costa, är det vid kusten i Medelhavet..

Campoamor är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Orihuela Costa att njuta av allt som Costa Blanca kan erbjuda. Hem till flera vackra Blue Flag ackrediterade stränder, Club Náutico Dehesa de Campoamor Marina, La Fuente kommersiella centrum, och Real Club de Golf CampoamorResort.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Campoamor som levererar hög kvalitet och stort värde över Orihuela Costa, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Campoamor.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Orihuela Costa sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Campoamor, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Campoamor, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

CAMPOAMOR FASTIGHETER TILL SALU, ORIHUELA COSTA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Campoamor
> Alla radhus till salu i Campoamor
> Alla villor till salu i Campoamor

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS