Fastigheter: Antal fastigheter 0

No properties found that match your search.
Bostäder till salu i Cabo Roig


Fastigheter till salu i Cabo Roig, Costa Blanca, Spanien

Cabo Roig ligger i södra Costa Blanca, 10km's norr om Murcia i södra kanten av Valencia. En del av Orihuela Costa, är det vid kusten i Medelhavet..

Cabo Roig är ett bra ställe att köpa en fastighet i Spanien, och centralt beläget på Orihuela Costa att njuta av allt som Costa Blanca kan erbjuda. Hem två vackra Blue Flag stränder, en fantastisk hamn, och det bästa urvalet av barer och restauranger på Costa Blanca.

För närvarande erbjuder vi fastighet i Cabo Roig som levererar hög kvalitet och stort värde över Orihuela Costa, med en mångfald av lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Cabo Roig.

Inmo Investments har varit att hjälpa människor att hitta sin perfekta hem på Orihuela Costa sedan 2003. Vi har ett urval av hög kvalitet egendom till salu i Cabo Roig, med villor, radhus och lägenheter till priser som passar alla plånböcker. Och om du inte hittar det du söker, kontakta oss och vi kommer gärna att hjälpa dig hitta din ideala hem i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Cabo Roig, kontakta vår vänliga säljteam för personlig uppmärksamhet.

CABO ROIG FASTIGHETER TILL SALU, ORIHUELA COSTA > Alla fastigheter till salu
> Alla lägenheter till salu i Cabo Roig
> Alla radhus till salu i Cabo Roig
> Alla villor till salu i Cabo Roig

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2021 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyCookiesWeb MapSålda Fastigheter
ONLINE VIEWINGS