Bankåtertagna bostäder på Costa Blanca, Spanien


Den spanska fastighetsmarknaden är mycket stark i dag. Priserna ökar och fastighetsmarknaden har en ny energi. Men det har inte hindrat desinformation på internet. Att köpa en avskärmad egendom i Spanien är vettigt. Prissatt betydligt lägre än marknadsvärdet, köpa en avskärmad egendom när priserna och efterfrågan stiger är en smart sak. Men det finns många andra bra skäl att köpa en avskärmad fastighet i Spanien, andra än det stora priset.

Att köpa en avskärmad egendom i Spanien har sina fördelar.

Att köpa en avskärmad egendom i Spanien med fastighetsmarknaden till ett lågt pris innebär att du kommer att ha mindre oroa negativt eget kapital. Det är inte troligt att fastigheten kommer att vara värt mindre än du betalar för det. Du hittar avskärmad egendom i alla former och storlekar, i alla delar av Costa Blanca. Från små lägenheter till stora villor, finns det något som passar dina behov från Alicante till Pilar de la Horadada. Med ingen egendom kedja, inköp en spansk avskärmad fastighet är enkel och snabb, och köpet kan slutföras inom 28 dagar.

När du köper en avskärmad egendom från Inmo Investments, håller banken alla skulder med hemmet. Inklusive en Bolån eller lån, plus gemenskap avgifter, skatter, eller något annat som inte har betalats. Endast de mest etablerade och pålitliga fastighetsmäklare är valda för att representera nationella spanska banker. Det är därför vi är stolta över att arbeta med våra bankpartner, och erbjuder ett bra val av högt värde Costa Blanca fastigheter.

Innan en bank erbjuder en spansk avskärmad fastighet till salu, de se till att viktiga papper är närvarande. Att köpa en avskärmad egendom innebär att du alltid kommer att få rätt dokument. Om du behöver en inteckning för att köpa en semesterbostad i Spanien, är det mer sannolikt att erbjudas bra kredit om du ordnar dina lånekostnader med banken säljer avskärmad fastighet.

Spanska avskärmad fastighetspriserna är fasta, så att du vet den slutliga kostnaden för ditt köp från början, och du behöver inte förhandla om försäljningspriset. Bankerna har bara en monetär intresse i fastigheten och de är mer förutsägbara än en privat säljare. Avskärmad fastighet kan kräva en del arbete, men de är perfekta "oskrivet blad". Och kom ihåg, måste spanska bankerna säljer sina fastigheter för att kompensera sina ekonomiska förluster. De vill sälja.

Klicka här för att se vår nuvarande portfölj av avskärmad egendom till salu i Spanien, och bankägda fastigheter till salu i Spanien. För den senaste informationen prenumerera på vårt nyhetsbrev (ange din e-postadress nedan), eller kontakta oss för uppmärksamhet.

© Copyright Inmo Investments 2003 - 2019 || InmoInvestments ® Det är ett registrerat varumärke
Inmo Investments Real Estate S.L. • Registro Mercantil de Alicante Hoja A-138761, Tomo 3755, Folio 1 • NIF B54767546
legalPrivacyWeb MapSålda Fastigheter